onsdag 8 december 2010

En award har jag fått...


Av Mia med bloggen Mia stickar. Man ska försöka nämna tre egenskaper som man har, och det var inte lätt märkte jag. Jag törs inte fråga gubben, eller törs, vill kanske inte veta. Han skulle bara säga att jag är urgullig iallafall. ( Eftersom jag inte frågar så kanske en egenskap är att jag är egotrippad) jag vill faktiskt tro själv att jag bryr mej om andra och att jag lyssnar.(det där kanske var två eller?) jag är nog ganska velig också verkar det som trots att jag gärna vill vara bestämd och kunna tala om var skåpet ska stå. Jag är snäll också, och får dåligt samvete när jag skäller ut folk. Vill ha lugn och ro. Nu vet jag hur jag ska sammanfatta detta! En snäll, mesig soffpotatis. Jajamän, där satt den. I morron är jag säkert på gränsen till sammanbrott. Sitter mest och tittar förälskat på spinnrocken nuförtiden. Hon har fått eget rum och är som en dröm att spinna på. Kommer mig inte ens för med att sticka.
Borde ta foton på allt möjligt och dela med mig av, men har inte tid, måste titta på spinnrocken. Hon är inte med mej i sängen på nätterna, men inte långt ifrån. Det är inget köp jag ångrar.

2 kommentarer:

  1. Hej! Tack för kommentarerna angående mina lovikkavantar (nu vågar jag kalla dem det :-))Vilken fin spinnrock, och vilken fin tvättstuga du har! Tänk om det såg ut sådär hemma hos mig, och tänk om jag hade tid att lära mig spinna! Hoppas du får en härlig jul! //Denice

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails