måndag 14 september 2009

Den där jämrans Murphy...Brr, nu börjar det kännas lite kallt om tassarna när man kommer upp om mornarna. Blir till att rota fram raggsockorna igen från sitt sommaride.
Hoppas i alla fall att det dröjer lääänge innan herr frost börjar besöka oss. Hoppas faktiskt på en VÄLDIGT mild vinter om vi ska hinna måla klart huset. Det är liksom inte så kul att komma på tanken "Äsch, vi målar klart till våren" när vi målar om från gult med gröna knutar till rött med vita. Ser ut som en explosion i en färgfabrik innan man hinner med "allt" på åtminståne en vägg i taget. Sen är vi ju så extremt sällskapssjuka oxå så vi kladdar vitt på det röda & rött på det vita eftersom vi inte kan hålla oss på en varsin vägg utan helst ska vara på samma kvadratmeter.
Drömmer om den dagen när allt är klart. Bara det att så fort man nämner ordet "måla" så börjar det ösregna.
Det är väl den där jämrans Murphy förståss. Det är en skadeglad liten rackare.
Börjar nog snart bli dags att ta in blommor man är rädd om i alla fall, även om man desperat vill ha det frostfritt. Fast det kan ju funka lika som med paraplytaktiken ni vet, tar man med sig paraplyet så blir det inget regn - ta in känsliga blommor så blir det ingen frost. Kanske borde plocka fram snöskyfflarna på en gång. Kanske bör placeras på en diskret plats om man vill undvika att få knäppgöksstämpeln på sig.
För övrigt ser här ut som ett bombnedslag. Stora lilla "S" har fått för sig att storstäda rummet och då åker alltihop ut i hallen, sen är problemet inte hennes längre. Har nu fått diverse möbler och plastkassar med varierande innehåll på halsen. Nu lär det bli hela havet stormar igen.
Den grejen dit men inte förrän den grejen som redan står där flyttas dit och där står ju.......
ja ni kanske fattar. Psykbryt. Jag bara kryper ihop och blundar och hoppas att allt har försvunnit av sig själv när jag öppnar ögonen igen. Suck.. måste måla om stolar och hylla för att grejorna ska passa in på nya ställen, och måla om stora möbler innomhus är inget att rekommendera när man har tre bepälsade vänner som är SÅ nyfikna och vill hjälpa till.. Wish me good luck!!

3 kommentarer:

 1. Hihi, jaa det är kanske inte kul att ha ett fyrfärgat hus hela vintern. Bjud in ett gäng vänner på målning o avsluta med god mat o dryck. Det brukar uppskattas.
  Känner till psykbryt över kaos. Precis så görs städning i tjejernas rum, man blir gaaalen.
  Men lycka till med målningen! Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. Haha...Nä, hon har kommit hem nu.
  Du vet...skulle hon göra något så är det ju bara att hosta lite.;-) kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails