onsdag 31 mars 2010

Min mudd...


Min Mudd


Leilaskål


Green Gate

Hej i vårvinterdimman. Knappt man ser näsan framför sig. Har stickat April månads pulsvärmare.
Min mudd heter den. Ja det ÄR ju mina muddar, men det är Eva i Halmstad som har gjort mönstret. Riktiga torgmadamsvantar, såna som torgtanterna hade (i min värld iaf) när dom paketerade strömming i tidningspapper. Tycker om dom och kommer nog att använda dom en hel del. Garnet heter Marks/Kattens Carolina.
Har varit en sväng till Sälen oxå, och eftersom jag har ett knä som inte tillåter skidåkning så botaniserade jag i butiker istället. Köpte hem en "Leilaskål" från Ib Laursen i BÄSTA färgen vitt förståss med cremefärgad insida OCH en Green Gate teburk.
Gillar Green Gates blommiga serie, den är vårlig och hemtrevlig.
Önskar alla en Glad Påsk med massor av gott godis och målade ägg.
Kramisar

5 kommentarer:

 1. Hej! Vad roligt att du kikade in. Jag har 4 Drops-kataloger kvar, vill du ha dem? Mönster från nätet är också intressant. Maila mig om vad du vill ha och kan tänkas ge i utbyte. virkhornan@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Härliga "torgmadamsvantar" Ser roliga ut att sticka. Gillar din blogg:)
  Annika

  SvaraRadera
 3. Halloj! Oj, det var mycket! Tyvärr verkade det bara vara ett virkat. Är inte så mycket för stickning, så det var lite tråkigt. Men vi byter ändå :-) Maila mig din adress på virkhornan@hotmail.com så skickar jag Drops-katalogerna till dig.

  SvaraRadera
 4. Svar: Varsågod, alltid lika kul att kunna inspirera någon :) En virkad väska är ett perfekt sätt att göra av med lite udda garner.
  Vilken fin "muddvante", sådana skulle man ha haft i vinter.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Fint med grått på muddarna. Jag tyckte också om mönstret. Fin blogg du har!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails