lördag 3 oktober 2015

Nuförtiden

Hej om det finns någon kvar därute som läser bloggar. Det har faktiskt gått tre år sedan (typ) sedan jag skrev något senast. När jag läser mina egna gamla inlägg så märks det inte att det hänt så mycket på dessa år. Det största som hänt är nog att det är mycket svårare att blogga från ipad istället för laptop, sedan var det lite annat trams med kommentarer från tråkiga människor som gjorde sitt till. Även om kommentarerna raderats från bloggen så går det dåligt att radera från själen. Har hängt på instagram istället och mest tittat på andras bilder. Vi får se hur det artar sig i längden med bloggen. Först o främst får man väl se om någon fortfarande läser den?
Ha en bra helg!

5 kommentarer:

 1. Hoppas du kan glömma det tråkiga och vill fortsätta blogga! Jag läser iallafall bloggar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att se din kommentar Veronica! Det gick snabbt att få respons, tack för det!

   Radera
 2. Jag bloggar ibland, men finns mest på instagram numera. Snabbt och enkelt att "uppdatera" där och snabbare att få respons. Letade efter dig där.....vad heter du där? Jag heter @pysselfarmor - ha ha såååå ovanligt va!?

  SvaraRadera
 3. Hej pysselfarmor, vad roligt, då kan jag föja dig! Själv heter jag lillemor_andersson inte heller så fantasifullt kanske, men man får väl spara fantasin till roligare saker.

  SvaraRadera
 4. Så trevligt att hitta en länk till din blog på facebook.Ja nu finns det så många sätt att kommunicera på.Återkommer gärna.Ha en bra dag.

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails