onsdag 26 maj 2010

Ofärdiga klubbens årsmöte...

Vikskärm

Aaah, margeuriter


Golvuret "Mora-Nisse"


Köksmöbler i ny kostymVolangsjalHejsan hoppsan vänner! Hääärliga dagar (och kvällar) har vi. Just nu skvätter det vit färg åt alla håll. Har fyndat på nätauktion och har nu satt snurr på målarpenseln. Men guuud vilket pilljobb. Har köpt en vikskärm med 1 miljon utsirade pillemojkrusiduller som tar eviga tider att göra vita, och ett golvur som står och tjurar i ett hörn för att det inte fick bli målat först. "Lugn i ledet" säger jag bara, alla får vara med i färgorgien.

Stickar också och står i. Volangsjal sitter på stickorna, men jag känner mig stressad, för det är mycket som vill till dom stickorna. Köksmöblerna är nästan färdigmålade, en kasse blommor vill ha uteplats och ett par Tildadockor vill bli sydda. En jätterolig sak är att mina hålkrusmuddar blivit juni månads mönster i Stickameras Pulsklubb. Det känns hedrande och skoj, där fick sej elakingen i skallen sig en känga, haha jag dög och har fått flera jättegulliga kommentarer.

Jag visar liiite bilder på ofärdiga projekt. Ofärdig sjal, ofärdigmålad vikskärm, ofärdigt golvur och köksmöbler som tränger ännu en strykning av bordsskivan. Nästa gång kanske nåt är färdigt nog att få ståta på helbild.
Jag börjar längta efter semester, för jag har massor att göra på hemmaplan


Related Posts with Thumbnails