torsdag 19 november 2009

Kom hit och pynta åt mig...


Mumsiga pepparkakor...i lera


Änglar med fina vingar


Hjärtkrans i tuja

Så skönt att det snart är helg. Har så förskräckligt mycket sömn att ta igen att huvudet sprängvärker. Nattjobb tar så väldigt på krafterna. I helgen blir det sova plus ett 90-årskalas, det känns som om det skulle kunna vara mitt eget, men det är faktiskt min pappa som nått den aktningsvärda åldern.
Har ni märkt vad skojigt allting blir när man är slutkörd. Satt nyss och skrattade alldeles för mig själv när jag funderade över kvällens matval. Jag kom på varför det heter pannbiff, jo för att man somnar med pannan på den när det äntligen blir fredag. Man blir så himla rolig och spirituell när man tar bort 15 - 20 timmars sömn/vecka. Det är inte svårare än så att bli stand-up komiker. Fast man kan precis lika fort slå om till att bli skitförbannad och galen. Ifall man orkar uppbåda så mycket energi.
Och så kan man börja gråta för att talgoxen som man satt och tittade på flög iväg. Ja ja, det är ingen som har sagt att det är lätt att leva.
Börjar nu pirra av iver att få adventspynta också, fast jag har ingen aning om hur jag ska pynta. Adventsljus ska man väl ha förstås och några ljusslingor.
Förra året köpte jag ett par doftljus i form av hyacintlökar. Dom var så fina att jag aldrig på tiden ville tända dom utan bara ha dom i kruka med mossa omkring. Dom får komma fram igen, och så är det ju fint att sätta strutar i lerkrukor och klistra på bilder av änglar eller annat fint.
Det får bli en pysselhelg känner jag. Om jag orkar.....
Annars får jag leja nån som pyntar åt mig.

Kramisar

Related Posts with Thumbnails