söndag 7 november 2010

Här är hon..tadaaa..

Lilla Sonata

Jaa, det ÄR grönt..

Jag ÄLSKAR att tvätta numera

Tvättharmoni

Här kommer min lilla Sonata, hon är go att spinna på, och går det på tok så är det helt o hållet min ovana det handlar om. Nej alltså, jag blev inte tvungen att slå vår ICA-affär på truten, lilla Sonata hade varit felsorterad och tagit en liten extra sväng innan hon landade hos mig. Som ni ser på bilden så har jag spunnit en del av den fina, mysiga gröna BFL-ullen jag fick av Carola. Det blir lite ojämnt, men med tiden lär det väl bli bättre. Det känns iaf att det går åt rätt håll. Den som är lagt åt att titta på tvättstugor får även se ett par bilder därifrån. Min lilla Sonata står i mitt syrum där man numera får plats som ni ser. Det fanns mycket revolutionerande att föreviga den här gången. Men så har jag även återtagit min kamerakabel.
Snart är det gröna färdigspunnet, då ska jag spinna vitt och sen plaja. Visst börjar man bli sugen på adventspynt snart? Vi är strax där mina vänner. Håll ut!! Det är snart jul!!
Tills dess:
Söndagskram!!
PS: Den svarta sladden på radion är numera utbytt till en vit, alltså hur tänker dom!?!

2 kommentarer:

  1. En så fin Sonata. Spännande att se vad du ska hitta på med det fina garnet...
    Och tvättstugan ser så harmonisk och fin ut! Jag kan tro att du trivs där:)
    Ha en fin helg! Kram Cilla

    SvaraRadera
  2. Oj vilken spinnrock, dubbeltrampad! Ska bli kul att höra vad du tycker! Nu lyckades jag äntligen komma in på din blogg, länkarna har inte fungerat. Du har ialla fall nåt att hämta på min blogg!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails