torsdag 5 november 2009

Nu är det vinter...Så har den första snön dalat ner, inte så att den har lagt sig till ett täcke, men det har virvlat en stund i alla fall.
Visst är man lite konstig, för ett par veckor sedan blev vi klara med husmåleriet och jag ville aldrig mer se en pensel. Nu sitter man här igen med färgfläckar på händerna. Så fort vi hann inomhus i stort sett och gled ner i fåtöljerna så kändes det ett starkt behov av att måla möbler. "varför har vi inte vita möbler här inne" typ. Köpte ett vitt överdrag till soffan, slängde över en vit quilt över fåtöljen, och sen såg man verkligen att tv-möbeln och soffsidoborden INTE var vita (utan antikbets) allt kommer att bli så BRA och jag längtar till att få piffa och pynta. Just nu sitter jag och tittar på billybokhyllan i ek och tänker "TÄNK INTE TANKEN" då blir jag tokig. Vill INTE riva ner alla böcker och måla alla sidor på alla hyllplan (men vill ju ha en vit hylla...) så om nån där ute är självplågare eller galen i att måla ikeamöbler så kontakta mig gärna...

För övrigt så börjar längtan efter julpynt att pocka på. Lite grann drar det väl i hyacintnerven måste man erkänna, och lite grann börjar man väl snegla på härliga textilier i vitt-rött-grått.
Har monogrambroderat (i rött) 6 st röd-vita kökshanddukar som ska fungera som servetter på julbordet. Just när jag skulle fota dessa egenproducerade underverk så hittade jag inte kameran. När jag slutligen hittade den i S´s rum så var batteriet inte bara slut utan helt enkelt borta. Ni får njuta av anblicken nästa gång helt enkelt, vissa saker orkar man inte kämpa emot, kameror tex.
Nu ska jag ut i snövädret och knega iväg till brevlådan och se om det kommit någon underbar tidning att dreggla i. (igår när jag gick dit i samma syfte så hade jag bara fått en kallelse till tandläkarn, snacka om massiv besvikelse)
tills nästa gång önskar jag Er en trevlig fortsättning på november.
Kramar

1 kommentar:

  1. Hejsan, vad roligt att höra av dig, här har vi bara gråväder, det är mörkt inne från man kliver upp tills man går och lägger sig..så trist, inte blir man piggelin utav detta, befinner mig ju i ett rörigt kaos och bara längtar efter att allt ska bli klart, ha en bra tisdag, KRAM

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails