tisdag 10 november 2009

Nu är det tisdagsmys...


Tänk så mycket mysigt man kan göra inomhus när det är så här gråmurrigt ute. Man kan baka tex, både källarfranska och kanelbullisar. Hur länge sen var inte DET? Man kan även låna lite grönska av tujorna och göra en hjärtkrans att hänga upp och få lite stämning av.
Man kan dricka te och titta ut på småfåglarna som slåss om fågelfröna och man kan titta i någon av alla mysiga julmagasin som börjar poppa upp i tidningshyllorna.
Man kan provduka lite inför julen och man kan nosa lite på förra årets doftolja (som har varit totalt försvunnen ända tills nu) med doften "julmys" och känna pepparkakssuget sätta in.
Man kan plocka mossa till kommande hyacinter och försöka hindra katterna från att käka opp alltihop. Man kan krypa upp i soffan också och kolla bloggar, och insupa inspiration, gärna ihop med temuggen, kanelbullen och doftoljan. Skit i att det är tisdag, gör en mysdag av den!!
Kramisar

3 kommentarer:

 1. Nog är det tisdagsmys hos idag, skulle gärna hälsa på, du ...vi flyttar om 10 dagar...hej och hå..säger jag bara, ha en bra onsdag, KRAM

  SvaraRadera
 2. Det låter som du haft en riktigt mysig tisdag & det är man värld!
  Härliga bilder bjuder du på oxå.
  Jag har bakat en kaka idag & smakat på den i omgångar, hihi.

  Ha en bra & skön fortsatt vecka nu. Kram /madelene

  SvaraRadera
 3. Såå sant, om man bara tänker efter kan man göra mysdag av alla dagar! Din dag lät riktigt härlig!
  Och man kan ju måla vitt också;-) Det ska jag göra imorrn på min lediga dag! Det är mys för mej!
  Kram Cilla

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails