lördag 5 september 2009

September månads inlägg...
Haha, fick se att det var prick en månad sen förra inlägget, titeln är faktiskt lite ironi, men det har inte varit avsiktligt att dröja såhär länge. Lite allt möjligt kommer ivägen hela tiden. Ska bara, vet ni. Som Alfons. Ska bara måla lite, jobba lite, virka lite, läsa lite, sova lite. Och så försvann den dan också, som i ett töcken, fniss. Nja inte i ett töcken kanske, men i soffans djup snarare. Det är ju ganska lätt gjort att det kommer lite grillkvällar emellan också samt mys med bekanta. Snart går vi in i mörkret igen, men det tycker jag känns ganska efterlängtat också.
Ska vi tända ljus?? JAAA det ska vi, och laga goda grytor med smaskiga bröd att bjuda på.
Vilken HIMLA tur att vi har våra årstidsskiften att njuta av. Tänk om det var sommar jämt, skulle inte heller vara kul. Virkar just nu plädar och överkast så svetten yr, usch så ofrächt det där lät märkte jag, vi kan väl säga att jag baddar min panna med rosendoftande blad istället. Det gör jag.

4 kommentarer:

 1. Det är väl ändå klokt att pausa från bloggen ibland o bara vara, dagarna flyger ju fram o är man en pysselmaja så blir det svårt att få tiden att räcka till.
  Vilken vacker pläd jag ser där i stolen!!!
  Ha en skön lördagskväll!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. Hej! Vilken fin pläd du visar på bilden. Jag brukar gå in och titta på din fina krans som jag antar att du dekorerat den är helt underbar. Ha det gott. Tack för din kommentar hos mig blev jätteglad.
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Välkommen tillbax du rara! Hihi ibland behöver man allt lite semester mellan varven- Själv har jag tänkt på att försöka minska min blogg tid, då jag tycker att jag inte får ihop allt men hm...så är man ju blogg beroende. KRAM Petra

  SvaraRadera
 4. Vad kul att du tittar in i min blogg. Nu ska jag läsa lite om dig.
  Kram Lotta

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails