onsdag 9 september 2009

Vackra sensommar...
Men tänk vilka sköna dagar vi har, undrar just hur länge vi slipper nattfrosten. Tittade nyss runt i trädgården och kunde konstatera att man faktiskt kan plocka en bukett av tre olika blommande rosor. Roligt att se. Arbetar och arbetar och virkar min pläd. Sen blir jag liiiite avis när jag ser hur fint en del av er gör hemma. Jag har för dåligt med tid just nu, men njuter för fulla muggar av all inspiration ni andra bjuder på, för i mitt huvud vet jag precis hur jag ska ha det här hemma, sen när tiden plötsligt finns. Och helt fel är det kanske inte heller att idéer får mogna i lugn och ro. Just nu blir jag hemskt glad av att se målade trägolv, gud så fint. Är dock inte helt säker på att våra klickgolv skulle bli lika vackra. Men what ever, jag njuter av andras.
Håller på och bunkrar upp med stearinljus, vita förstås och mörklila och beige. Fina höstfärger.


4 kommentarer:

 1. Här uppe i norr börjar det bli kallt barnen vill ha vantar vissa mornar.Roligt att kika in till dig.
  Mvh Tess

  SvaraRadera
 2. Jaa, nog tror jag det kan bli frost snart, om inte annat så kommer det snart en tromb o drar oss iväg! Som det blåst sista dagarna...
  Det är innekurande med pyssel o ljus som gäller.
  Virkad pläd lät spännande. Jag är virkoman vintertid, kanske du har ett fint mönster att rekommendera?!
  Ha en fin helg! Kram Cilla

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset med virkholic, ska kolla in den. Mönsterarkivet har jag redan hittat- via dej! Så tack för den också!!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 4. Visst har det varit toppen väder, nu verkar det som det är lite kyligare i luften men så länge det är sol är det toppen.
  Ha en bra måndag, kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails