torsdag 4 juni 2009

Invärtes regn och utvärtes..






När man ser förra inläggets titel så kan man kanske tro att jag gått in i den eviga vilan. Nu var det verkligen jättelängesen som jag skrev nåt inlägg, eller ens startade upp datorn faktiskt. Jag befann mig plötsligt i en nerförsbacke. Allt snurrade på alltför fort, jag jobbade för mycket, vilade för lite och glömde bort mig själv, så jag blev inte bara trött, som förra inlägget antyder, utan tappade också bort allt som hade en mening. Inget kändes meningsfullt längre, orkade inte ta i en dator, läsa en tidning, gå ut i trädgården, pyssla eller bry mig i nånting. Jobbigt, var nog nära att vandra in i en vägg. Nu börjar det vända liiite, så jag orkar iallafall tänka mig att lämna ett livstecken. Tänkte att jag har mycket att ta igen, men är rädd att den tanken kanske också väcker nån typ av prestationsångest, så det kanske är bättre att bara plocka upp tråden just där man står, och låta dom dagarna som varit bara vara.
I den soliga, varma helgen som gick tog jag kameran och gick ut i trädgården och tog några foton. Sen orkade jag inte göra nåt med dom förrän i dag, så tro inte att vi har värsta sommarvädret här. Det spöregnar i verkligheten, men på min blogg skiner solen.
Just idag slog jag i handbromsen och sa "nej nu jobbar jag inte mer den här veckan" nu får dom klara sig själva utan tant Ställaupp.
Inte klokt så skönt det känns när man liksom knyter upp sig innuti. Ska kolla lite lätt på era bloggar och se hur ni har det, slår vad om att ni har massor av fint att visa och berätta.
Ha en bra torsdag trots vädret, nånstans skiner väl alltid solen, om inte annat så på mina bilder!!

6 kommentarer:

 1. Ingen sol här heller. Så bra att du la i bromsen i tid, håll den nertryckt ett tag nu bara, det är så lätt och rusa på. Inte behöver du kommentera, kika in och gör bara sånt som du känner för. Och ibland är det ju inget alls, då blir det slappis i soffan.
  Hoppas du mår lite ok ialla fall
  Kramis till dig vännen
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Sol här men iskalla vindar så vi håller oss inne. Vad bra att du ändå dragit åt bromsen, kanske lite sent som du beskriver men bättre sent än aldrig. Varför ska det vara så svårt att säga nej o att inte ställa upp jämt?! Det måste man nog träna på!
  Och hoppas att du kan blogga när du känner att du orkar o vill, utan prestationskrav!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 3. Hörru gumman. Nu tar du hand om dig. Lugnt och fint nu.;-) Kramis

  SvaraRadera
 4. Är jätteviktigt att dra i handbromsen och säga stopp. Man gör sig bara en björntjänst när man springer för att andra ska få lite ledigt. Nej ta nu och njut av sommaren som ska komma =) Nilla

  SvaraRadera
 5. Men duu... vännen. Det låter precis som samma svacka jag nyligen haft. Som tur är vänder det tids nog uppåt igen bara man ger sig själv lite tid.

  Sköt om dig, vila ordentligt i helgen!
  Stor kram
  Mia

  SvaraRadera
 6. Det gjorde du rätt i som drog i nödbromsen..det ska man göra oftare men det är nog ett kvinnligt syndrom..alltid ställa upp..hoppas du har det gott denna kalla junikväll, kramen och var rädd om dig!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails