tisdag 19 maj 2009

Vila, vila, vila, vila........Vilken TUR att det är en kortvecka så att man snart får fira helg igen. Nu börjar man vänja sig vid att det är helg hela tiden, så nu blir man väl helt utbränd när veckorna består av fem arbetsdagar igen. Jobbar natt några veckor till, så man sitter som en utmattad zombie och bara glor när man väl vaknat om dagarna. Ingenting orkar man ta sig för och helt asocial blir man. Bara slötittat bland bloggarna och orkar inte kommentera nånting. Bläk!!
Vill bara ha helg så att man får vila ikapp, tur att det är helg nästan hela tiden, sen har vi ju snart semestertider så att man får vila upp sej efter alla helgerna.
Verkar lite vilofanatisk, men det är obotligt just nu. Kastar in ett par bilder lite på måfå, får se om inspirationen tar nya tag snart.

5 kommentarer:

 1. Det är ju viktigt med återhämtning och vila också! Ett måste för att finna inspiration och att pysslandet och grejandet ska kännas glädjefullt!
  Ha en njutfull helg!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. Vilken söt kill-kanin du har, här bor bara tjejer! Han satt gott i soffan. Och det är precis det du ska göra också, slappa i soffan.
  Ibland försvinner orken, njut nu av att det är långhelg.
  Kram till dig
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Jag har alltid beundrat dom som jobbar natt...vet inte om jag skulle klara av detta, förstår att man blir som en zoombie efter en sådan period, hoppas nu att du får njuta utav ledighet, stor kram

  SvaraRadera
 4. Vilka söta små hus du har på hyllan. Nilla

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails