fredag 5 juni 2009

snällisar..


Tack för goa och snälla kommentarer, bara det att jag är här och skriver igen betyder nog att det går åt rätt håll, längtar lite efter nåt loppis eller så oxå.
Skulle snart kunna plantera lite om det inte vänder och blir vinter igen förstås.
Vem vet. Ha en mysig fredag.

3 kommentarer:

 1. Åhh vad glad jag blir om du själv känner att det går åt rätt håll men stressa inte fram det! Du behöver nog vila så njut av kommentarer du får, ta dom till dej men känn aldrig krav att svara!! Jag uppskattar dej ändå!
  Jag tillhör dom som jobbar alldeles för mycket! Jag o min man o våra barn ska i sommar åka på semester söderut, målet är att hitta en plats att leva på, att starta om på nytt och leva efter hur vi önskar. Jag är beredd att sänka min levnadsstandard i utbyte mot en bättre livskvalitet!
  Hoppas du hittar glädjen igen! Tycker om dej!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. Så skönt att höra att det går åt rätt håll..ta det lugnt och lyssna på din kropp och vad den försöker säga dig, här är flaggan hissad och jordgubbarna och sillen inköpt, t o m lite sol har vi..ha en bra dag, kramar

  SvaraRadera
 3. Hej Lillemor tittade in för att säga hej...och så såg jag att jag missat en del...livet springer lite för fort ibland så ta hand om dig!
  Kram på Nationaldan!
  Annica.

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails