tisdag 31 mars 2009

Nya upplevelser...Vilken solig och skön dag trots blåsten, lite kallt om nosen har det varit emellanåt, när man inte lyckats jobba sig varm. Efter en hel dag ute i blåsten kändes det som om man hade två träben och trämask i det ena.
I morgon ska det spelas fotboll på jobbet, jag tänkte inte spela, jag tänkte vara cheerleader. Det tyckte alla var jätteroligt, vet inte om dom skrattade med mig eller åt mig. Får se i morgon.
Efter matchen ska vi äta på libanesisk restaurang, det ska bli spännande, har ingen aning om vad det bjuds i det libanesiska köket. Men man lär sej nåt nytt hela tiden och det är väl himla kul.
Tråkigt vore det annars om man redan hade upplevt allt. Tänk bara, så fort det känns trist så bara kollar man runt bland bloggarna och så kommer det helt ny inspiration flygande som från ingenstans.
Kram

2 kommentarer:

 1. oh hoppas det inte var i kväll ni skulle spela, här öser regnet ner och det verkar ju inte sååå mysigt att spela, däremot att äta libanesiskt, jisses så gott, tar alltid deras smårätter, dom har en rätt som heter tabohleh..tomater med persilja och kapris, äääääääälskar det!
  varmkram lotten

  SvaraRadera
 2. Å kul med lite fotboll och mat!!
  Ja allt har det varit skönt att se solen..men blåsten kan jag vara utan..ler
  Kram och ha en skön onsdag/Irene

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails