tisdag 6 januari 2009

Resfeber i förväg


Jaha så var det helg igen, tänk så fort tiden går. Fick för mig att det var lördag ett tag, jobbade ju igår. Det bara snurrar i skallen. Börjar längta till Åre lite smått, ska bli skönt att varva ner efter att ha jobbat alla mellandagarna. Ska bara ner till skåne ett par dar och iväg till Huddinge sjukhus med S ett par dar, sen bär det iväg.
Har rantat runt i huset och fotat så att det finns ett lager bilder i datorn att ta av, har funderat ut vilket pyssel som får följa med på resan, och har börjat fundera över vilka böcker som ska få följa med. Jag är redo.
Men eftersom tiden tydligen går så himla fort nu för tiden, så kanske det är dags att börja tänka på vad man ska göra till midsommar, vart man ska åka på semestern, och vad man ska köpa till julklapp.
Kul att se att jag får fler och fler besök på bloggen, det är uppmuntrande. Vill tacka för snälla kommentarer, känns som om man fått flera nya kompisar. Man hittar fler och fler helmysiga bloggar som man inte kikat på förr också, ni har så vackert hemma och man blir helinspirerad. Kul är det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails