onsdag 7 januari 2009

En gääääspig dag


Vissa dagar är såna dagar när man bara är jättetrött utan anledning, tycker man. Kan knappt hålla ögonen öppna över kvällsmaten ens. I dag är en sån dag. Kanske fylls trötthetsbägaren på en liten skvätt per dag tills den inte rymmer mer och då bara vissnar man. Ja inte vet jag.
Tycker i alla fall att kvällen kändes lite ljusare, tjoho! Vi närmar oss våren med myrsteg. Längtar ut till altanen så himla mycket.
Kanske beror på att jag kom på att det nog är läge att måla lite vitt där i år. Och sy lite mer passande överdrag till stolsdynorna. Tur att ideerna aldrig tycks sina. Ibland har jag varit med om att bli irriterad över att ideerna envisas med att dyka upp. Har liksom aldrig fått nån ro i kroppen innan man fått förverkliga ett och annat, men är nog tacksam trots allt.
Skulle nog bli attans trist att bara sitta här och glo.
På fredag har både jag och lilla gubben ledigt, då vill han åka till ikea. Ska nog passa på att köpa vita femtonkronors underlakan att sy påslakan av, billigt och bra.

2 kommentarer:

 1. Tjingeling!
  Visst är det så att man alltid är så fullproppad med ideer... Skulle vara skönt att någon gång kunna slappna av utan att alltid få en massa griller i huvudet om vad man kan göra...
  Här hemma var barnen också trötta i morse. Annat var det i går kväll när Alice satt och gjorde inlägget på bloggen. Nä då jag är inte trött sa hon!!!
  Ha en bra dag!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Ja, jag vill också till Ikea.
  Sedan är det dags för lite målning här hemma.*pust*
  Men man är glad när man är klar.:-) Kramis

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails