onsdag 30 december 2009

Jag fyllde 1 år igår...


Oh vackra plats


Murphy önskar gott nytt år

Jaa inte direkt JAG då, men bloggen. Det var lika kallt då som nu. Jag hade tänkt göra ett klang-och jubelinlägg, men datorn har blivit ominstallerad på hela sin hårddisk, så alla mina bilder ligger lagrade på ett USB-minne som jag inte hittar nu, kameran har jul och nyårsledigt i batteriet och mobilkameran ger bilder utan klass (det kanske en del tycker att den ordinarie kameran oxå gör, en smaksak)
Jag får visa opp en bild ur windows exempelbilder samt en jätteglad färgad man med enorm mun som min son tyckte var kul att lägga in som bakgrundsbild när han tog bort datavirusena.
Julhelgen har passerat iväg till minnenas galleri, och det är nog lika skönt nu, fattar inte hur man kan förgås av stress bara av att vara hemma och skrota, måste ha blivit otroligt stresskänslig på äldre dar.
Tillbringade iallafall juldagen i soffan med några bra böcker, precis som jag drömt om, och fick ha alla mina barn omkring mig hela julen. (kanske var det som fick mig att gå i taket, prestationsångest) alla var nöjda med julklapparna, skinkan blev bra och syltan smakade precis som mammas.
Plussidan väger helt klart över.
Längtar efter att få slå klorna i kameran nu så att ni får se vilka fina saker jag köpt hos Johanna i Irsta som har butiken My lovely Home. Det var mina julklappar till mig själv, och banne mig! Dom hade jag förtjänat!
Nu ska vi fira nyår, och sen får man börja ladda för Sälenveckan i stugan. Det ska bli skönt med lite ledighet.
Hoppas ni alla som väljer att titta in får en mysig helg och att ingen fryser av sig näsan, det vore väl synd. (-23 idag att jobba ute i, lovar att fingrarna var bortdomnade på fyra sekunder)
Ha en trevlig fortsättning önskar jag (och min glada följeslagare som jag tror får heta Murphy)
Kramisar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails