tisdag 7 april 2009

Vårtrött..gäääsp.Idag är man trött, trött. Hoppas man slipper jobba inatt. Sitter och tittar slött på ett par påskägg som behöver målas en gång till, känns inte akut av nån anledning. Solen bjuder på sken och nu blommar tussilagona massor!
Tänk så glad man blir när man ser årets tussilago no. 1 och no. 2, sen har man lessnat, tussilagorus är verkligen färskvara. Det gäller däremot inte snödroppar, jag kan falla i trans över en tuva snödroppar. Har inga i trädgården. Varför har jag inte det när jag är så tokig i dom? Har tänkt ordna några bättre rabatter i trädgården, har tänkt det i 16 år nu, men får liksom ingen fason på var och hur. En härlig tid har vi framför oss i alla fall.
Kram kompisar.

10 kommentarer:

 1. Hej!Håller med dig om att man lätt tröttnar på tussilagon tyvärr..Det är som en lite bondig blomma i gul ylle kjol medans snödroppen är som en stads blomma i en fin vit Prada dräkt!!Vilket gap du har lyckats fånga på kortet :) Min svarta katt har vårkänslor nu och går inne och jamar och piper.Din Kurre är utekatt va? Mina är innekatter och lite rastlösa just nu.Ha det gott!Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Vilklen fin strut du har blommorna i.
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Fin header du har fixat!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. jag tycker att bordet skall målas vitt och maken att det skall vara som det är. Så vi får väl se. Men för 75 kronor kunde vi inte låta bli.

  SvaraRadera
 5. Ja det har du nog rätt i det är nog nån sorts förgätmigej, läste att dom kunde blomma redan i april. Men ja visst är det härligt att kunna hitta lite blommor här och var!
  Kram Elin

  SvaraRadera
 6. Tittar in för att Önska dej en Glad PÅsk ! Kramis /Stina

  SvaraRadera
 7. Det var mig en härlig bild på små vassa tänder!!!

  Underbar!

  Kram

  Flisan

  SvaraRadera
 8. Visst är man trött - som jag längtat efter påsklovet!

  Äntligen kan man sova ut - då är jag uppe klockan 6!

  Ha en riktigt Glad Påsk!

  Kram Maud

  SvaraRadera
 9. Kikar förbi för att önska dig en riktigt
  GLAD PÅSK!
  Med mycket god mat och påskgogis men framförallt med många sovmorgnar!

  Kram,
  Anette

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails