torsdag 9 april 2009

Påskfredag...Godmorgon , så roligt att se alla era fantastiskt fina bilder på påskpynt. Själv försökte jag brotta ner en björkrisruska igår, till att bli kransar, men den bjöd på motstånd ska jag säga. Nja, det blev väl nåt kransliknande i alla fall. Har inte fotat dom ännu, får se om jag törs.
Dagens bilder är från förra våren, den ena är slånbärsblom, som är så vackert så man får hjärtsnörp. Lite tidigt ännu, det är därför jag bjuder på fjolårets. Det är ju en vårlig bild så det står härliga till. Den andra bilden är så saftig i färgerna tycker jag och föreställer ett av *S* skolarbeten från när hon gick i nian förra året. Temat var återvinning och hon har tagit ett gammalt cykelhjul och knåpat ihop en ljuskrona av det. Recycle kallade hon skapelsen. Bilden är fin som hon tog, med vår käre kisse Pipen som också ville vara med på bild.
Idag drar stora målarprojektet "Uterum" igång, är det tänkt. Det ska bli väldigt spännande. Tänk att få gå loss med penseln i furuparadiset. Det kommer att bli toppen, för ALLT bli ju bättre med vit färg till o med stekpannan.
Glad påsk mina små påskkärringar

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig ljuskrona! Så fint arbete hon gjort. Lycka till med målningen i helgen . Nilla

  SvaraRadera
 2. Det var en riktigt läcker ljuskrona!!Tänk vad man kan hitta på.Man kan riktigt känna doften av de härliga slånbärs blommen.GLAD PÅSK!!

  SvaraRadera
 3. Otroligt finurlig takkrona o rätt i tiden med återvinning! Det gillar vi. Bort med slit o släng!
  Att få måla furu vit är underbart, du kommer få det fiiiint!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 4. hallå du goa 79 åring, känner mig precis så med, fniss! måste nog ta ett varmt bad, lindrar ömma leder som utrett hela dan!
  du din första bild, guuuuuuuuuuuu vad ball ljuskrona är sååå fin, helt otroligt fin!

  storpåskkram lotten

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails