torsdag 2 april 2009

Omedvetet lurendrejeri...
Hej svejs! Ser på kommentarerna från igår att jag lyckats lura en del av er, trots att det var helt omedvetet. Översta bilden jag visade på en mycket älskad bengali-porslins-pjäs är ingen soppterrin (oh vad jag önskar att det vore!!) det är en liten sockerskål. Där ser man vad en närbild kan luras. Det är i alla fall en porslinsserie som jag verkligen tycker mycket om. Drömmen är att komma över en kaffe- eller teservis med koppar och kanna. Sockerskål och gräddsnipa har jag ju redan, samt tre djupa tallrikar och tre assietter. Tradera är en guldgruva, men det är jag ju inte ensam om att ha upptäckt, så därför brukar tyvärr priset dra iväg.
I går hade vi verkligen en trevlig kväll med jobbet. Fotbollsmatchen förlorade vi tyvärr, men restaurangbesöket blev mycket lyckat. Jättegod mat, jag hörde ingen som tyckte nåt annat.
Fick Jeanne Dárc magasinet igår, har hunnit småglutta litegrann, men har det mesta godiset oätet om man säger så. Det jag sett hittills drev nästan fram tårar i ögonen. Man blir så tusans inspirerad. Ska nog småglutta litetill. Hihii, vad spännande. Kram kompisar!

1 kommentar:

Related Posts with Thumbnails