lördag 14 mars 2009

Söndagskul...


Gäääsp, visst är det typiskt, söndagmorgon och man vaknar 05.22 och kan inte somna om. Vänta bara tills i morgonbitti så kan man nog tusan sova. Halva natten så har en mobiltelefon legat nånstans och pipit om batterivarning, och man är liksom alldeles för trött för att gå upp och leta efter den. Inte så lätt heller, i mörkret och hitta nåt som låter ett par gånger i timmen.
Baaah så jobbigt.
Har suttit med datorn i knät och hämtat hem fina stickmönster från nätet i stället, det kan man ju också göra en söndagmorgon.
Inredningsmässigt så känns det lite fastkört just nu. Bär runt saker och försöker göra fina grupper, men det blir liksom inget bra, nånting är fel hela tiden.
Har beställt en sängkappa i brodyr från ellos, den blir nog bra iallafall.
För övrigt skiner senvintersolen rakt in på ett chockerande sätt. Herregud!! var kom allt damm ifrån?? Hela vinterns samlade tror jag banne mig. Nog för att man vill ha vår, men inte för att dammråttorna ska avslöja sina vintervisten.
Om solen skiner så här duktigt så kan man dricka te i uterummet på eftermiddagen (obs! desperat försök att tänka positivt för att fördriva vintersmutset på flykten). Städa kan man göra en annan gång (obs! så har jag tänkt sen oktober när det blev mysa-i-stearinljusens-sken dags) och tänk nästa vecka är det vårdagjämning (och pollensäsongen står för dörren).
Tror jag ska leta fram en riktigt blommig bild att pigga upp med. Ha det söndagskul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails