fredag 20 mars 2009

Drabbad av kärleksknutar...Hej alla glada!
Så var det helg igen, tiden går så fort så man hinner knappt med i svängarna. Skönt att det är lite ljusare mornar och kvällar.
Helgen kommer att innehålla lite påskäggspyssel, kranstillverkning och kanske lite sömnad. Det är så skööönt att ha lite ledig tid att göra vad man vill.
Ska fota lite i helgen så ni får se ett par loppisfynd som jag kommit över (porslin givetvis) skulle vilja lägga vantarna på ett litet bord, men såna tycks inte växa på trän. Inte häromkring i allafall.
Har en lite hörna där jag vill ställa ett litet bord, så här står jag och väntar med målarburken i näven, typ.
I brist på målarprojekt så tillbringar jag fritiden med stickning. Har fått det riktigt på hjärnan. Och virkning, jösses vilken rolig teknik jag lärde mig förra helgen, kärleksknutar. Virkade två sjalar på en eftermiddag. Jätteroligt, jättefort gjort och mysigt resultat. Drabbad av nåt nytt.
Stickar sockor till hela omgivningen och suktar efter att få måååla. Känner mig som en hyperhamster. Kanske borde ta nåt lugnande. Ska försöka varva ner med ett par nya inredningstidningar. Allt i hemmet och Drömhem och trädgård. Ha en mysig helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails