måndag 16 februari 2009

Sportlovsstart...


Hejsan ni trogna som kikar in här hos mej. Då var det en ny vecka igen, sportlov här hos oss, vilket innebär att tonåringarna sover när vi är vakna och håller låda när vi försöker sova. Det snöar så vackert ute så att man nästan får julstämning igen.
Håller som bäst på och stickar sockor, kul att se hur det blir, det var ett tag sen sist. har även sytt en linnepåse med spets för värmeljus. Ska fota dessa saker när sockorna är klara. Kul att titta in hos er och se hur ni piffar och pysslar, det är väldigt inspirerande. Fattar inte var man fick inspirationen ifrån innan bloggarna talade om att dom fanns.

3 kommentarer:

 1. Håller helt med dig, det är så inspirerande med alla dessa bloggar att ibland snurrar det bara runt i mitt huvud av allt jag vill göra...
  ha-ha...
  Tiden räcker inte alltid till...

  Kram,
  och ha en skön kväll,
  Anette

  SvaraRadera
 2. Vacker vit zink hink vad ska du ha i den då? Själv har jag tvättmedel i mina men man kan ju ha annat oxå kanske is som det står på hihi.
  Ja tänk jag undrar oxå vart jag fick all inspiration ifrån innan jag upptäckte alla vackra bloggar.
  Kram på dig/Ingela.

  SvaraRadera
 3. Hejsan, vd roligt det är med alla nya som hittar till min tävling, en ny härlig blogg det har du och viloken header så vacker, sänder en hälsning från ett soligt Spanien och åker hem imorgon kväll, har varit så skönt att bryta den tristata snöfattiga vinter som vi haft, håller tummarna för dig och hoppas vi håller kontakten efter tävlingen, kram VIOLA

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails