onsdag 18 februari 2009

Återblick...Det är ganska kul att titta tillbaka i sin egen blogg har jag märkt. I fredags skulle jag slappa hela dan skrev jag. I själva verket städade jag så svetten stänkte. Tänk så stora planer man har ibland. Det brukar ju för det mesta bli tvärtom, att man tänkt storstäda och stå i och så blir man bara sittande i soffan som en stor bulle.
Nu ligger inte ribban så högt i alla fall, det är skönt att bara vara. Det måste man nog försöka lära sig att det är tillåtet att vara.
I helgen ska min äkta hälft sätta upp pärlspont i tokfias rum. Så får hon sin dröm uppfylld. Sen ska den målas och då tror jag att jag vet vem som får lov att träda in.
Inte lika kul som att måla en gammal möbel, men blir väl bra när det är klart.
Ha en fortsatt trevlig onsdag.
PS, glöm inte att Greys Anatomy har seriestart ikväll.

2 kommentarer:

 1. hallå vännen!
  mmm bra idé när man tycker att man inte gör nåt hemma...då får man lite perspektiv!

  oh vad fint med pärlspont, det blir så fint och lantligt!

  ha det sååååå gott, varmkram lotten

  SvaraRadera
 2. Men pluttisen, vilken superhärlig bild!!!!!!

  Japp!

  Nakenfisar färgar av sig!!!

  Sanningen är den att alla katter producerar ju pälsolja som håller pälsen glänsande och "smutsavisande" mina katter producerar också pälsolja men eftersom de inte har någon päls att "smörja" så lägger sig oljan på huden och den färgar av sig ordentligt... Tegelröd färg... Ser riktigt äckligt ut på ljusa möbler/ filtar....Därför badar många sina sphynxar varje vecka men det gör inte jag eftersom jag upplever att det bara blir etter värre.Mina kissar tycker inte att det är så där superkul heller även om de är vana med bad sen de var kattungar.

  (Kattungar färgar av sig ännu mer än de vuxna gör eftersom de inte har lärt sig att tvätta/slicka sig så bra som vuxna katter kan.)

  Visst är det märkligt!!


  Kram


  Flisan

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails