måndag 10 maj 2010

Jag har fått en award...


Min allra första award!! Så stolt jag är. Jag har fått den av "Den stickande bonnakäringen" Christina, och nu ska jag skriva 7 saker om mig själv. Jag har funderat ett tag på det här och trott att det skulle vara en enkel sak, men ju mer jag funderar, ju mindre verkar jag veta om mig själv. Jag hade tänkt göra nån typ av presentation i 7 delar, men nu känns det mest som "Ööööh, va?" Jag får väl göra som jag brukar, dvs bara improvisera.

1: Jag är en ganska osäker-på-mig-själv typ av människa. Om jag och tio till gör exakt samma sak, så tycker jag alltid att min grej är ap-ful, medans alla andras är jättefina. Om nån säger till mej "Men guuud så fin" så tror jag alltid han/hon driver med mig. Kan gå så långt att jag blir tjurig över att alla alltid gör narr av mig.

2: Jag gillar katter massor. Tycker att många katter jag mött är bättre än somligt folk jag känner. Dom snackar inte skit och tar plats. Himla hjälpsamma är dom också. Kollar alltid om det finns nåt i lådor och skåp som behöver komma fram i ljuset.

3: Jag tycker att vit målarfärg är belöningen i tillvaron (jag har ju inga barnbarn än) jag målar allt och gärna. För nåt år sen målade jag glasögonen, men det blev faktiskt inte bra. Just nu är det det brunmurriga köksmöblemanget som får smaka penseln. Blir jättebra, eftersom jag satt dottern på att måla, så jag slipper lida av dumma elakingen som förstör i skallen.

4: Tycker om att påta i trädgården också. Tråkigt nog så är det mer sniglar än blommor i vår trädgård, så i år tar vi upp kampen.

5: Jag arbetar alldeles för mycket för att det ska vara bra för själen, men min själ struntar min arbetsgivare i totalt. Gillar i princip mitt jobb, men gillar inte att vi är för få. Mina grå hårstrån beror på jobbet, inte på min ålder.

6: (Heja jag är ju snart i mål) Jag tycker om garn. Gillar att tillverka saker av garn, både sticka och virka. River ganska ofta upp alltihop, men det är elakingen och inte jag. Katterna gillar också garn, dom bär fram nystan och lägger vid mina fötter, därför har jag nu alla nystanen i ett gammalt vitrinskåp. Nystan som burits av katter några gånger blir nästan omöjliga att reda ut nämligen, annars unnar jag ju dom nöjet.

7: Jag är en hemmagris som helst vill sitta på en stol här hemma och lukta på blommorna. Utesvängen är inte för mig. Nån gång ibland kanske, men sen måste man vila upp sej en lång stund.

Det här är nog jag i ett nötskal. Hemma i trädgården på en stol, med en stickning i ena handen och en vit målarfärgsburk i den andra, oförmögen att resa mig eftersom en katt ligger i knät.

Jag vill skicka denna award vidare till dom mysiga som besöker min blogg. Det kanske låter lite fegt att inte kunna direkt namnge, men det är väl cirka 7 som brukar titta in, och om nån redan fått awarden, eller inte vill ha den, så är det minst jobbigt för alla om jag bara erbjuder den till just DIG att vårda och förvalta. Jag tänker spika upp min på väggen här intill och titta på den och tänka inbland att gud vad snälla människor det finns som orkar med mitt svammel.

Hoppas nån av er vill ha den, för den är fiiiin.

Kramar5 kommentarer:

 1. Hej Lillemor!
  Du får jättegärna vara med i vår sjalkal om du vill. Vi stickar alla på olika tid, med olika garn och stickor o.s.v. Inga krav, bara roligt.
  Stöter man på ett problem så finns det alltid någon som kan hjälpa till.
  Harunin är helt underbart rolig att göra. Hoppas bli färdig med min de närmaste dagarna.
  Du är verkligen välkommen i vår kal.
  Mvh Mia

  SvaraRadera
 2. Åh, vad roligt att du vill vara med. Jättekul!
  Jag loggar in dig på kontot så du också har tillgång till bloggen.
  Ska bli spännande o se vad du väljer för garn.
  VÄLKOMMEN!

  SvaraRadera
 3. Hm, glömde ju att be om din mailadress.
  Förlåt!

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att du vill vara med i min utlottning:) Jag vill heller inte torka händerna eller disken med min handduk;)
  O kul att läsa lite kuriosa om dej! Mycket stämmer med mej också.
  Ha det gott! Kram Cilla

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att läsa lite om dig. Är också en hemmakatt som trivs bäst här hemma i köket, hihi.
  Hoppas du har en bra dag.
  Kram Elzie

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails