tisdag 9 mars 2010

Tulpanfrossa i kubik...


Blonde

Pärlhyacinter


Tulpanfrossa


Vad glad man blir när dagsmejan börjar tära på snödrivorna, hoppas det inte fylls på lika snabbt med mera snö bara.
Ville bara visa mina pulsvärmare som nyss stickats, om det nu syns så bra. Fotade med mobilen denna gången så kvaliten kanske inte når svindlande höjder, men nästan kanske!
Dessa heter Blonde och måste fotas snabbt för mina katter gillar dom skarpt!!
Har sagt till flera gånger att man ska fota FÖRST och SEN bita och bära runt, men jag känner att jag inte blir respekterad här hemma.
Har försökt dölja ett par ställen som bitits på. Roligt att det man skapar blir uppskattat.
Pärlhyacinten i kruka är fejk, men fina ändå tycker jag. Ett måste med tre jamare i huset.
Tulpanerna likaså. Om jag serverar tulpaner i matskålarna blir dom garanterat ratade, men det som ställs fram i vas måste slitas upp, tuggas sönder och kräkas upp på mattan.
MEN tulpaner kanske är gott, har någon testat??
Kramar

4 kommentarer:

 1. Supersöta pulsvärmare!!! O underbara vårblommor också även om dom är fejk! Njae, jag har aldrig tuggat på mina tulpaner, njuter dom nog helst med ögat;) Fniss.
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. Kanske skulle göra lite tuggleksaker åt vilddjuren? För pulsvärmarna var för fina för att ätas upp! Testa gula tulpaner - rådjur tex lär rata gula blommor!

  SvaraRadera
 3. Boken Dikt i maskor som du har hade frågat efter på stickamera.se... Jag har den och behöver den inte... Så kontakta mig om du är intresserad! Meila mig på mikaela_smedinga@hotmail.com.

  SvaraRadera
 4. Hejsan! Hihihi... så dina kissemissar gillar dina blommor, vilka små busar :-) Den där fusk pärlhyacinten i kruka ser så äkta ut, den måste vara toppen för de riktiga håller ju ingenting, mina har efter en dag redan blivit så himla långa och rangliga. Så trist för de är ju så vårsöta...

  Vet du, jag tyckte precis som du först när jag såg terrinen, att det såg ut som spindlar, huujjj, fick titta riktigt noga och gå nära för att se att de faktiskt var blommrankor på den, tyckte det var så roligt att du också såg samma som jag först :-) Jag tänkte i mitt stilla sinne att nu är det dags att ha på läsglasögonen även till vardag...hihi

  Ha en riktigt härlig helg nu. Kramis Paula

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails