söndag 14 juni 2009

Singin´in the rain...

Vilket underbart väder vi har idag. När regnet smattrar på fönsterblecket behöver man inte ha dåligt samvete för att man sitter inne och syr. Det har blivit en del konstruktivt idag. I höstas inköptes en Tilda-docka på panduro, countrygirl, som idag har blivit sydd och klar. Hon kan ju passa in att stå bland tomatplantorna. Har även rotat fram tyg till en resa-bort-väska där precis ALLT livsviktigt ska rymmas. Ni vet, boken, glasögonen, pennan, sudokutidningen, handarbetet, mobilen, plånboken, ja helt enkelt A Bag Full Of Joy. Den ska ha massor av fack för allting så att man kan slita upp virkningen utan att den sitter intrasslad i mobilladdare, kulspetspennor och grejs, samt att man inte ska behöva rota runt utan allt har sitt fack. Har i huvudet en trädgårdsväska som förebild. Ni vet (kanske) en sån där underbar med rosmotiv på fickorna. Men just DEN är för liten för mina behov, eftersom jag handarbetar i storlek XL. Så får vi se vad det blir. Har köpt en alpklematis som skulle få flytta in i vår trädgård, men grävandet får nog vänta tills imorgon, när man inte riskerar att drunkna.
Tills vår herre behagar stänga av vattenflödet så njuter jag av min nya bok samt Jeanne Dàrcs härliga magasin. En lisa för själen.
Kramisar

6 kommentarer:

 1. Så pysslig du är! Den väskan låter som en bra variant, man ska ju alltid ha såå mycket med!
  För ett år sen fick jag mönster o material till 2 tomte-Tildor men jag som knappt kan sy kommer nog aldrig att ta mej an dom. Får huvudvärk bara jag öppnar paketet;-)
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. En sån väska borde varje kvinna ha. Fack för alla prylar.Nilla

  SvaraRadera
 3. Visst är spindelsjalen härlig! Mönstret finns på höger sida under rubriken "gjorda saker"

  SvaraRadera
 4. Åh så kul med ett härligt kreativt projekt framför dig!

  Fast idag sken solen om än bara för några dagar......

  Jag önskar dig en underbar midsommar med sol och sill!

  Kram

  Flisan

  SvaraRadera
 5. hihihi vilken fyndig rubrik på ditt inlägg.-Trevlig midsommar! Kram Petra

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails