lördag 18 april 2009

Hemma igen...
Hej igen, kompisar. Då var man hemma i kylan igen. Brr bara 7 grader va det här, igår hade vi 17 i Malmö och man kände det som om sommaren var kommen.
Vilken himla skillnad det är, här hemma börjar det skifta färg liiite, liiite på åkrarna från ljusbrunt till grönt. Där nere var gräsmattorna saftiga och gröna och björkarna började grönska. I går var vi en sväng neråt i Danmark och där VAJADE gräset och körsbärsträden blommade.
Kan ni tänka er. Men man kunde härda ut med att åka hem till kylan när man vet att vi snart har det sköna här hos oss.
Imorgon tänkte jag sy lite grann. Köpte ju tyg till nya överdrag till dynorna i uterummet, får se hur det går. Behöver ha tag på ett bord till uterummet också, så här sitter jag och väntar på att det ska komma ett ramlandes över mig. Nu ska jag bara sitta still och ta det lugnt resten av kvällen, hoppas ni får en skön lördagskväll ni också!!

2 kommentarer:

 1. ÅH; körsbärsträd som blommar...... så ljuvligt!

  Här är det också svinkallt MEN solen lyser i alla fall!

  Stor kram och en trevlig vecka till dig!

  Flisan

  SvaraRadera
 2. Välkommen hem igen Lillemor! Näst helg är det min tur att åka till Skåneland, ska till syrran som bor på österlen, vi har oxå haft temperaturer de senaste dagarna över 15 grader, blir lite rädd....samma fenomen får inte upprepa sig som förra året, en jättefin våt och en sommar som ar katastrof när det gäller väder, hoppas du ahr en skön söndag, kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails