lördag 17 januari 2009

Mellanlandning No 2


Då var man hemma igen och packar om inför Åre. Snart börjar man glömma bort var man bor på riktigt. Det ska vara skönt att vara ledig några dagar. Hoppas jag i alla fall, ska ha tre stycket tonåringar med oss, så det kanske blir allra skönast att komma hem igen efteråt. Kan inte minnas att jag skrek så mycket i den åldern som dom gör, fast det är klart, jag var ju själv och hade ingen att skrika åt. Nu har katterna käkat opp hyacinterna så nu börjar det att bli dags för lite nya grönsaker. Ska köpa härliga vita tulpaner när vi kommer hem igen. Dom hade på ica idag, men nää.. får vänta till nästa helg. Kan meddela att katter älskar plättar i luften också. Det gör jag med. Fast på helt olika sätt alltså. När dom har älskat dom klart så finns det inget kvar för mig att älska. Katter alltså. Can`t live with them, cant`t live without them. Pälsklingarna.
Kram och tjosan
Lillemor

2 kommentarer:

 1. Hej, vad roligt att du tittade in till mig! Du verkar ha en ny blogg... verkar jättefin! Ska ta mig en lite mer ordentlig titt en annan dag! =O)

  Vilka busiga katter du har... inte visste jag att de åt både hyacinter och plättar i luften! he he!

  Ha det så mysigt i Åre och hoppas att du får lite pysseltid över när du kommer hem! Blev också sugen på att sy allt du räknade upp i ett tidigare inlägg!

  Kramis och välkommen tillbaka!

  SvaraRadera
 2. Hej!Tack för titten hos mig, kul att just du läste om mitt stundande besök i gotte affären,när du bor granne med den.
  Det blev lite shopping i både Västerås och i Hummelsta, som jag nu lärt mig att det heter.
  Kram Anneli

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails