måndag 29 december 2008

Nystartad blogg
Hej allihop! Kände att tiden var mogen för att prova att blogga själv. Har under en tid följt flera härliga bloggar med inlägg och bilder från vackra och inspirerande hem. Själv får man visserligen mindervärdeskomplex av att se alla härliga miljöer, men man får ta det för vad det är, en nybörjares väg mot det vitmålade himmelriket.
Julen har dragit förbi i alla fall, och nu när den är över så rear man hej vilt i blomsterhyllorna. Nu kan man få hyacinter för bara ett par kronor, så nu står nästa kull på tillväxt i köksfönstret. Fick ett par små lyktor i vitmålat och zink av äldsta dottern (verkar som om hon har förstått hur jag tänker) och i dessa har jag "planterat" ett par hyacint-löks-formade-och-doftande ljus i lite mossa. Passar bra eftersom jag tycker bäst om själva knopp stadiet, och de här lär aldrig nå längre. Tänk så skönt att vi i alla fall fick lite rimfrost ute, vitare än så får man inte förvänta sig i våra trakter.

1 kommentar:

  1. Fin och trevlig blogg du har! I hela mitt 44 åriga liv så har jag passerat Hummelsta, de sista två åren stannat och ätati där minst en gång i veckan bott halva livet i Västerås och halva liver i Stockholm och ändå så känner jag ingen i hummelsta? Men en blogg kompis kanske man kan lära känna! Skriver idag från fel blogg sitter och jobbar just nu med handikappfrågor så jag skriver från www.jernsaxen.blogspot.com men det rätta forumet idag och till dig bör våra min blogg om inredning, design och antikt www.oumberligating.blogspot.com (obs: stavas med e) Gott Nytt År på dig mvh från Peter Olofsson

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails