tisdag 30 december 2008

Näst sista dagen i år


Sysslade lite med att grundmåla ett hemmabygge igår. En uttjänt bokhylla från ikea fick en krönlist från en annan uttjänt möbel. Knopparna uppepå är fötterna från ett gammalt dataskåp, och dörrarna är från samma skåp. "Snirklorna" på översta hyllorna är konsoller från indiska.
Satte dit lite vitt porslin för att man ska förstå potentialen, annars är skåpet tänkt att hysa sybehör, tyger o garn. Det står bakom dörren i syrummet och skäms. Får lov att måla ett par gånger till, men nu tog färgen slut.
För övrigt gör man inte mycket. Stora förkylningen Artur har tagit oss i sitt grepp så man är mör. Passar på att ta lite bilder nu när solen skiner, dricker te, snyter sig, får för sig att göra nåt, inser att man inte orkar, dricker te, snyter sig. Om o om igen.
Ett hjärta skickar jag till er i alla fall och hoppas att ni får ha en
trevlig helg.

4 kommentarer:

 1. Tack för titten hos mig!!!
  Jätte mysig blogg du har. gillar skåpet jätte mycket ;)
  Gott nytt år på dig
  Kramisar
  Ann-Charlotte

  SvaraRadera
 2. Hej Lillemor!! Välkommen till bloggvärlden ;-)) hittade hit via Lottens blogg, vi bor ju nästan nästgårds haha...så jag kommer igen..GottNytt år...//kat

  SvaraRadera
 3. Hej och välkommen till bloggvärlden! Tack för dina snälla kommentarer hos mig!

  Skåpet ser ut att bli jättefint!

  Gott Nytt År!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Hej!!Vilken mysig blogg du har.
  Hyllan var en jättesmart ide jag har ett likadant så jag måste nog "knycka" din ide. Jag ser framemot att se resultatet med ditt skåp.Det kommer att bli jättefint.

  God fortsättning på det nya året önskar jag dej Kram Sussie

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails